Június 16-án a METRO meghívására a budaörsi METRO Gasztroakadémián vettünk részt a HoReCa-szektort megcélzó szakmai fórumon, ahol a fenntartható gasztronómiáról volt szó. Díjátadóval zárult a program, hagyományteremtő szándékkal.
Az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz idén is segítség abban, hova kell jelet tennünk a térképen, ha az ország legjobb vidéki éttermeit szeretnénk végiglátogatni.
A rendezvénygasztronómia kihívásairól, fejlődési irányairól Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a Vakvarjú éttermek tulajdonosa beszélt részletesen az Event Touch-on.
A Conventions Malta csapata a Global Green Events segítségével hozta létre új, átfogó fenntarthatósági politikáját, amely számos különböző területet lefed.
Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének korábbi séfjét, Mészáros Ádámot nevezték ki a Clarisse fine dining étterem konyhájának vezetőjévé.
A negyed évszázad alatt a korábban csak fehéreket palackozó borászat az ország legjobbjai közé került, belevágtak a vendéglátásba is sőt, az ünnepi alkalomra saját pezsgőjükkel koccinthatnak.
Különleges fogások és friss, szezonális kínálat várja a vendégeket a BOTANIQ Turai Kastély éttermében, amelyet a Levente Norbert vezette konyhán készítenek.