Az idei turisztikai újdonságokról Ivana Herceg, a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletének vezetője számolt be, egy hagyományos ételeket bemutató, főzőshow-val egybekötött sajtótájékoztatón.
Míg tavaly az „örökség” témáját járták körbe a hazai gasztronómia legátfogóbb eseményén, idén az „új generáció” kerül a középpontba június 2-4. között a Millenárison.
A patinás budapesti New York Palota Róma termében tartották a tavasz első nagy borvidéki kóstolóját, az április 22-én megrendezett Badacsony New Yorkban eseményt.
A Magyar Utazási Irodák Szövetségének csütörtöki közgyűlésén a tatai Platán Gourmet és Bisztró és a Nesz-mélyi Borvidék kínálatával is megismerkedhettek a részvevők.
A régióban vizsgált országokhoz hasonlóan a magyaroknál is a tengerpart került első helyre, de sikeresek a koncert programok is, a fine dining élmény hátrébb szorul.
A 2022-23-as S.Pellegrino Young Chef Academy verseny 15 kiválasztott döntőse október 4-5. között mérettetheti meg magát a rangos séfverseny nagydöntőjén Milánóban.
Néhány hónapja a síterepek mutatkoztak be Budapesten, most pedig kevésbé ismert, elsősorban tavasszal és nyáron élvezhető régiók hozták el kínálatukat.
Nap, mint nap szörnyülködünk a cukrászsütemények árán. Aki évek óta nem járt Magyarországon, az elképed, hogy 800-900 forint egy tortaszelet – elvitelre. Körkép laptársunktól, az mfor.hu-tól.