hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 260
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2022-08-16

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága „Fly Better" szlogenjéhez hűen most több mint 2 milliárd dollárt (800 milliárd forintot) fordít a fedélzeti élmény fejlesztésére.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-08-14

Egyre többen érdeklődnek a S.Pellegrino Young Chef Academy kezdeményezése iránt; az előző évadhoz képest idén megduplázódott a séfversenyre jelentkezők száma.


#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-29

Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki a Klasszis Klub júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány. 

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-26

Padlóra került a hazai fine dining szcéna? A vendéglátás többi területén a munkaerőhiány továbbra is a legégetőbb kérdés? Igaz, hogy az új kata-szabályozás az ágazatot jelentős mértékben érinti? Többek közt ezek a kérdések is terítékre kerülnek Rácz Jenő sztárséffel, aki a Klasszis Klub következő vendége a július 28-ai élő adásban, ahol ön is kérdezhet! 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-13

A szakmai zsűri kiválasztotta az Év fagylaltját.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-11

A hely egyedi koncepciójára épülő első menüsort megtervező Mészáros Ádám séf és az étterem útjai közös döntés nyomán elválnak.

#7
Turizmus Online
2022-07-07

A jubileumi kiadvány idén 305 éttermet, strandbüfét, kávézót, lángosozót, pékséget és egyéb helyet ajánl a nyaralók figyelmébe.

#8
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2022-06-28

A montreali Fairmont Queen Elizabeth szálloda olyan, mint a legtöbb amerikai vagy kanadai hasonló intézmény, de a 17. emeleten található lakosztálya igazi szenzáció.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-06-23

Kiderült az is, kik zsűriznek majd szeptemberben Milánóban. 

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-06-16

Június 16-án a METRO meghívására a budaörsi METRO Gasztroakadémián vettünk részt a HoReCa-szektort megcélzó szakmai fórumon, ahol a fenntartható gasztronómiáról volt szó. Díjátadóval zárult a program, hagyományteremtő szándékkal.

hirdetés
hirdetés
hirdetés