hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Turizmus Online >> friss
2012-10-14

...az álláshirdetésre jelentkező hölgyre, ezért eltanácsolták a gyorsétteremből. Szerinte diszkrimináció történt, a cég tiltakozik ez ellen...

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2012-02-20

A londoni divathét alkalmából megnyitotta fotótgaléria-archívumát a légitársaság, amelyben a légi utaskísérők egykori öltözeteit nézegethetik meg az érdeklődők. 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2009-05-21
Ismét nyitva a Siófok-Kiliti Repülőtér: közel három évnyi szunnyadás után fogadja újra a kisgépeket. Úgy tűnik, a zajhatásra a siófokiaknak nem lesz gondja, hiszen eddig még a környéken lakók sem érzékelték, hogy repdesnek a fejük felett, pedig mint kiderült: az elmúlt hetekben már majd 70 kisrepülő landolt a leszállópályán.
#4
Pont itt 2005/11
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt élménybeszámoló
2005-12-16
Úgy érzem magam, akár egy hajlakkreklám főszereplője: reggel szakadó eső, délben csalóka napsütés, este viharos szél. Azonban nem filmforgatáson vagyok, hanem egy háromnapos villámlátogatáson Skócia második legnagyobb városában, Glasgow- ban.
#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2005-11-27
Nem is kettő, hanem mindjárt három skót dudás szórakoztatta dobosok kíséretében a vacsorázó közönséget Szent András napja alkalmából november 26-án, szombaton a Le Meridien Budapest szálloda Le Bourbon éttermében.
hirdetés
hirdetés
hirdetés