Március 3-5. között a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel, eszközökkel, ingyenes tanácsadással és izgalmas programokkal vár az éves rendezvény a Budapest Arénában.
Január 22-én, vasárnap reggel megszólaltak a kürtök, sípok, dudák, dobok, és éktelen zsivaly kellős közepette elindult a világ legrangosabb szakácsversenyének világbajnoki döntője.
A tavalyi visszafogott rendezés után idén januárban ismét a megszokott időpontban, tolongó tömeg kíséretében, közel 200 ezer nm2-nyi kiállítói területen, több mint 4 ezer kiállító részvételével tartják a rendezvényt.
Több éves hagyomány a METRO-nál, hogy a magyar vendéglátás magas minőségű alapanyagainak szállítójaként és a Michelin Guide partnereként a piros tűzzománc táblát is a vállalat szállítja a büszke nyerteseknek.
A világ legnagyobb bor- és szeszesital-kínálata hagyományosan a németországi Düsseldorfban mutatkozik be. A kiállítás részleteiről egy szerdai, budapesti tájékoztatón számoltak be a szervezők.
„Győzni tudni kell! De van, amikor egy ütős megjelenés is elég!” szlogennel a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló módon, a hazai szállodákat, kisebb-nagyobb vendéglátóhelyeket megszólító Klasszis TopDesign szakmai versenyünk lezárult. A szerda esti díjkiosztó gála alkalmával 24 kategóriában hirdettünk győztest.
Londonban a WTM Nemzetközi Utazáskiállításon a világ utazási üzletágának több ezer képviselője volt jelen. A szektor a pandémia után most kezd magához térni.
Hiszen már nemcsak kizárólag fővárosi, hanem vidéki 2 MICHELIN-csillagos éttermünk is van! A budapesti STAND mellett a tatai Platán Gourmet is elnyerte a rangos két csillagot a kalauz ítészeinek döntése alapján.