Mínima néven nyílt meg az új hely a Belgrád rakparton, ortodox püspök szentelte fel a hivatalos megnyitón. A mai helyzetben szükség is van az égiek segítségére.
Az Event Insider legutóbbi beszélgetésében a gasztro terület került sorra. Két neves szakember mondta el a véleményét. Az eseményről videót is csatoltunk.
A legjobb éttermek, feltörekvő alternatív vendéglátás, borászatok, újhullámos sörök és kávék a Gault&Millau Magyarország 2017 étterem- és borkalauzban. A kiadvány 231 hazai étterem és 569 bor tesztjét tartalmazza, bemutat továbbá 163 borászatot és 244 szállodát.
Egyre nagyobb a kereslet a helyi, szezonális és minimális vegyszertartalmú élelmiszerek iránt az éttermekben is. A Fenntartható Étterem minősítés nekik segít a választásban.
Aki akart, az előadásokat hallgatta, mások a háttérben folytattak komoly üzleti beszélgetéseket, és a házigazdák sem maradtak adósak váratlan meglepetéssel...