hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2076
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-09-26

Ezek a legfenntarthatóbb úticélok Magyarországon: kié a felelősség és mit keresnek az utazók?

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-26

Izgalmas tematikákkal érkezik a Gasztrohegy 6. évada: ősztől tavaszig 10, egész évben nyitva tartó vendéglátóhely dolgozik azon, hogy egyedülálló gasztrotúra keretében mutassa be Badacsony legjavát.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2023-09-20

A világ vezető szállodalánca, a Mariott bejelentette, hogy megnyitja az első W Hotelt az Egyesült Arab Emírségek legészakibb emírségében, Ras Al Khaimah-ban.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-09-19

Merészség lenne azt mondani, hogy mindenre fel lehet készülni egy utazás előtt. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tehetjük meg a legtöbbet, amit csak tudunk azért, hogy ne érjenek váratlan helyzetek. Rövidebb és hosszabb utazás előtt is érdemes átgondolni néhány dolgot, és a bőrönd méretétől függően felkészülni a lehetséges problémákra. Ez abban az esetben is érvényes, ha rutinos utazók vagyunk, akkor pedig főként, ha teljes családdal, gyerekekkel utazunk. Hogyan előzhetjük meg, és mi a teendő váratlan helyzetek esetén? Az alábbiakban fogászati szempontból nézzük meg mindezt.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-09-19

Egyre csúnyább számokat produkálnak a SZÉP-kártyák a szálláshelyeken, pedig ennek az adókedvezményes juttatásnak eredetileg éppen az volt a célja, hogy élénkítse a hazai turizmust.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2023-09-19

Az olasz kormány megtiltotta a légitársaságoknak, hogy bizonyos szint felé emeljék a jegyáraikat.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-09-18

A nyár a szabadságon túl is tart. Ilyenkor is jár egy hűsítő csobbanás, egy kiadós napfürdő hétvégén, vagy akár munka után. Ilyenkor jön képbe a Lupa. (x)

#8
Turizmus Online
2023-09-14

Ha utazásunk alatt mindent dokumentálni és megosztani akarunk, nem tudjuk teljes mértékben megragadni a valós élményeket - mondja a  pszichológus szakértő.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2023-09-14

Lassan elkezdődik az őszi és téli üdülések előkészítése, az Emirates pedig az úti célok széles választékát kínálja azok számára, akik egzotikus és élményekben gazdag utazást keresnek.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2023-09-12

Ilyen még eddig nem volt, de tény, mostantól van - és tény, egyre kifizetődőbben működik. Csak egy jó ötlet kell, és onthatja a bevételt, akár a nyitás első percétől kezdve.

hirdetés
hirdetés
hirdetés