hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1238
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-06-13

Békéscsabai hungarikumokból és helyi alapanyagokból készült ételeket mutat be a Csabai receptfüzet, amely a Békéscsabai Turisztikai Egyesület gondozásában jelent meg.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-06-11

Hogy mi ez pontosan? Mindjárt kiderül.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-05-13

Eddig még mi sem, most azonban kipróbáltuk, és meglepően jól működik.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-05-04

Az Európai Bizottság május 3-ai döntésével a „Nagykunsági szilvapálinka” védett elnevezés lett az Európai Unióban.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2021-04-28

A sorozatot szinte teljes egészében Magyarországon készítette a streaming-szolgáltató.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-04-27

Az Agárdi Pálinkafőzde Agárdon május 1-jével megnyitja az Agárdi Almáriumot, amely hétközben bisztróként működik, szombat délelőttönként viszont igazi közösségi térré alakul át.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-04-19

Az Európai Bizottság április 19-én oltalom alá vette a Budaörsi őszibarack elnevezést, ezzel 67-re emelkedett az uniós oltalomban részesült magyar földrajzi árujelzők száma.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-26

Az agrárkamara kezdeményezi a Kormányzatnál, hogy a vendéglátóegységeket érintő korlátozások miatt nehéz helyzetbe került beszállítók is részt vehessenek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramban.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-24

Mert minőségi okok miatt kivont a forgalomból két barackpálinkát az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-04

A 2021-es változások nem befolyásolják a párlatkészítés két eddig is megszokott módját, tehát pálinkát továbbra is magánfőzéssel vagy bérfőzetéssel lehet előállítani.

hirdetés
hirdetés
hirdetés