hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 99
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-04

A 2021-es változások nem befolyásolják a párlatkészítés két eddig is megszokott módját, tehát pálinkát továbbra is magánfőzéssel vagy bérfőzetéssel lehet előállítani.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-10-14

Ami a turisztikai ágazatban dolgozóknak is nyújt majd némi segítséget, ha elfogadják és életbe lép.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-10-12

A jövő évtől minden nagykorú, gyümölcstermesztő magyar állampolgár háztartásonként évi 86 liter gyümölcspárlatot főzhet le magánfőzésben adómentesen.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-08-10

Nem adóztat az állam, ha magunknak főzünk.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-11-18

Főzdéknél, boltokban és vendéglátó-helyeken.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-03-20

...az otthoni pálinkafőzés utáni adózást.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2018-07-05

Családi beruházásban épült a turisztikai komplexum Szabolcsban.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-05-24

Tíz év magas minőségben, töretlen lelkesedéssel.(X)

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2017-09-03

Mindenki, aki valaha is ivott Szicsek János bármelyik üde ízű pálinkájából, soha nem felejti el a nevét.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2017-02-06

Az erdélyi kérelmet azért fontolóra veszi a kormány.

hirdetés
hirdetés
hirdetés