hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-04

A 2021-es változások nem befolyásolják a párlatkészítés két eddig is megszokott módját, tehát pálinkát továbbra is magánfőzéssel vagy bérfőzetéssel lehet előállítani.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-10-12

A jövő évtől minden nagykorú, gyümölcstermesztő magyar állampolgár háztartásonként évi 86 liter gyümölcspárlatot főzhet le magánfőzésben adómentesen.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-08-10

Nem adóztat az állam, ha magunknak főzünk.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-10-20

A hatóságok is tehetetlenek?

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2018-07-02

Jövőre hétszáz forinttal emelkedne minden ötven százalékfokos pálinka fél literjének ára.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2016-04-18

A megváltoztatott törvény fő célja az egyszerűsítés lesz.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2015-11-25

A jövedéki törvény módosításának értelmében a kormány bevezeti a párlatadójegyet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés