A régi budai VakVarjú étterem vendégeiről emlékekkek teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában.
A 94. ünnepi könyvhét tiszteletére, valamint a kortárs magyar irodalom népszerűsítésére a VakVarjú éttermek étlapjára kortárs magyar írók kedvenc fogásai kerülnek fel.
Az étteremcsalád ügyvezető-tulajdonosa, Semsei Rudolf cégcsoportján belül hirdetett fogyókúra versenyt, amivel az egészségesebb életmódra próbálja ösztönözni a finomabbnál finomabb ételek bűvkörében élő kollégáit.
A vendéglátás sikerembere, egy folyton bővülő cégcsoport vezetője. A Budapest Party Service Kft., a VakVarjú étteremcsalád és a Dobay Cukrászda tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.
A legtöbb borászat életében eljön a pillanat, amikor a vendégigények átszabják az általa kínált szolgáltatásokat. Nem volt ez másképp az Etyeki Kúria életében sem.
Húszéves álma valósult meg Semsei Rudolfnak és feleségének, Dobay Eszternek, amikor e hét közepén megnyithatták Halásztelek legújabb cukrászdáját Dobay Cukrászda néven.
A rendezvénygasztronómia kihívásairól, fejlődési irányairól Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a Vakvarjú éttermek tulajdonosa beszélt részletesen az Event Touch-on.