hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 33
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-15

A régi budai VakVarjú étterem vendégeiről emlékekkek teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-05-26

A 94. ünnepi könyvhét tiszteletére, valamint a kortárs magyar irodalom népszerűsítésére a VakVarjú éttermek étlapjára kortárs magyar írók kedvenc fogásai kerülnek fel.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-04-17

Az étteremcsalád ügyvezető-tulajdonosa, Semsei Rudolf cégcsoportján belül hirdetett fogyókúra versenyt, amivel az egészségesebb életmódra próbálja ösztönözni a finomabbnál finomabb ételek bűvkörében élő kollégáit. 

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-04-11

A vendéglátás sikerembere, egy folyton bővülő cégcsoport vezetője. A Budapest Party Service Kft., a VakVarjú étteremcsalád és a Dobay Cukrászda tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-22

A legtöbb borászat életében eljön a pillanat, amikor a vendégigények átszabják az általa kínált szolgáltatásokat. Nem volt ez másképp az Etyeki Kúria életében sem.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-22

Váratlanul jól ellenáll az energiaválságnak és az élelmiszerár-robbanásnak a hazai vendéglátószektor. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-15

Negyedszerre rendezik meg a „Mobil Off, Élmény On” hetet a budapesti VakVarjú éttermekben március 20-26-a között.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-12-15

Húszéves álma valósult meg Semsei Rudolfnak és feleségének, Dobay Eszternek, amikor e hét közepén megnyithatták Halásztelek legújabb cukrászdáját Dobay Cukrászda néven.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-05-17

Tisztújító Közgyűlést tartott május 16-án a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tagsága.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-03-08

A rendezvénygasztronómia kihívásairól, fejlődési irányairól Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a Vakvarjú éttermek tulajdonosa beszélt részletesen az Event Touch-on.

hirdetés
hirdetés
hirdetés