Az iskolai menza menüje évtizedek óta zsigeri nyomot hagy az emberekben: már a csokis piskóta puszta említése is képes megidézni az ebédlőkben tálalt piskótakockákat és a rajtuk elterülő csokoládészószt.
Különleges alkalom várt a gasztronómia iránt érdeklődő közönségre. Bemutatásra került ugyanis az a szakácskönyv, amely százéves grófi recepteket tesz közkinccsé.
Hiába álmodunk a legtöbben egy tágas, világos konyháról, sajnos ez a dolog nem mindenkinek adatik meg. De szerencsére jó néhány olyan okos trükk áll rendelkezésre, amelyek bevetésével nemcsak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is varázslatossá teheted az apró konyhádat.
Kedves Olvasóink, írhatnánk, hogy a Turizmus Online háza táján, szerkesztőségünk csapatában változás történt, de ez a mi esetünkben elég fellengzősen hangozna.
Közép-Kelet Európában első Krug Ambassade-ként debütált a BOTANIQ Turai Kastély a Krug x Lemon program keretén belül. Ahol sok szó esett a citromról is.