hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 82
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-05-24

Az ION The Harbour étterem örömmel jelentette be, hogy Alex Dilling, a két Michelin csillagos szakács, 2021. június 18-tól kezdi meg a 100 napos vendégszerplését az ION - The Harbourban.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-03-16

A DNS-elemzés szerint háromból egy étterem helytelenül címkézett termékből főz - és lehet, hogy nem is tudja. Durván csalnak a forgalmazók: alacsonyabb árú termékkel helyettesítenek drágábbat.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-01-12

A 2020-as Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny első helyezést ért el a BGE KVIK hallgatója.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2020-11-26

Azaz máltai halászhajót, ha már élőben nem lehet még egy ideig.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-08-19

Tengeri eredetű élelmiszerek műanyagtartalmát vizsgálták meg Ausztráliában. Nem túl örömteli az eredmény.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-03-03

Listáztuk 2020 legfontosabb trendjeit.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-02-19

Rekordszámú étteremmel és a megszokottnál hosszabb ideig várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét, amelyre szerdától lehet asztalt foglalni.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> légitársaságok
2019-10-24

Olivaolajban fürdő sziget, Földközi-tengeri és Líbiai-tengeri kapcsolattal, látnivaló-hegyekkel és a világ egyik legegészségesebb gasztronómiájával.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-03-14

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) hallgatója, Pacsai Martin nyerte az Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny kelet-európai döntőjét.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-03-14

Magyar éttermek is csatlakoznak a Gout de France/Good France kezdeményezéshez március 21. és 24. között.

hirdetés
hirdetés
hirdetés