Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász munkája lett idén Magyarország tortája, a Magyarország cukormentes tortája címet pedig a szegedi Gyuris László Nagyi kedvence fantázianevű süteménye nyerte el.
Az idei évben a Béres család két jelentős jubileumot is ünnepel: 50 éves a legendás Béres Csepp, és immár 20 éve annak, hogy a Tokaji Borvidék szívében, Erdőbényén borászatot alapítottak.
Az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz idén is segítség abban, hova kell jelet tennünk a térképen, ha az ország legjobb vidéki éttermeit szeretnénk végiglátogatni.
Két év után megtartották a ProWeint: Düsseldorfra figyelt a világ borszakmája, ahol 36 borászat, 264 féle bor, 8 mesterkurzus volt 3 nap leforgása alatt.
A Gundel hatalmas terasza és kertje mindig is a társasági élet kiemelt helyszíne volt Budapesten. Az Eventrend Group – a Gundel 2021 decemberi megnyitása után – a kertet is megújította.
Közös desszertpályázatot hirdet több hazai szervezet. Céljuk a nemzetközi vendégek fogadására szervezett, vendéglátással egybekötött protokollalkalmak során kínálható egyedi desszert megalkotása.
Amikor kitaláltuk, arra gondoltunk, milyen jó kikapcsolódás lesz ez a közös borkóstolós program meghívott szakmai partnereinknek. Nem számoltunk azzal, mekkora munka összerakni egy ilyen eseményt, de utólag visszagondolva kijelenthetjük: megérte.