A Klasszis Csoport kiadásában megjelenő Turizmus Online szerkesztősége 2022-ben meghirdeti a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyét.
A személyre szabhatóság és a fenntarthatóság is megjelenik a legfontosabb döntési szempontok között a magyaroknál a szállás kiválasztása során – derül ki egy online felmérésből. (x)
Az idei díjazott nagy népszerűségnek örvend cukrász berkekben, önzetlenül és rengeteget tett és tesz a szakmáért, pedig saját bevallása szerint még sütni sem tud.
Egyre többen érdeklődnek a S.Pellegrino Young Chef Academy kezdeményezése iránt; az előző évadhoz képest idén megduplázódott a séfversenyre jelentkezők száma.
A Covid-19 a társadalom számára egy új viszonyrendszert hozott: félünk a készpénz használatától, helyette inkább a bankkártya vagy a telefonon keresztüli fizetést választjuk.
Az Egyesült Királyságban volt a legtöbb probléma a repülőjáratokkal Európában idén nyáron. A Tui utazásszervező cég 75 millió eurós veszteséget jelentett a légiforgalmi fennakadások miatt.
A Magyar Pékszövetség hagyományaihoz híven, tizenegyedik alkalommal rendezte meg Kenyérversenyét. A nyertes termékek a Magyar Ízek Utcájában kóstolhatók először.