hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 992
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-08-15

Félidőnél jár a nyári szezonális élelmiszerellenőrzés, a hatóságok szerint a nyomonkövethetőség javult a vendéglátásban, de a higiéniával, a hűtéssel sok helyütt hadilábon állnak. 

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2022-08-14

A Klasszis Csoport kiadásában megjelenő Turizmus Online szerkesztősége 2022-ben meghirdeti a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyét.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-29

Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki a Klasszis Klub júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány. 

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-27

A világ legnagyobb ökológiai kiállításán, a Biofach Nemzetközi Bio-Élelmiszer és Bio-Áru Szakkiállításon, ahol idén 33. alkalommal mutatják be a legjobb biotermékeket.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-25

A tudatos étkezés terjedésével az éttermek zöme már kezdi felvenni a ritmust. Az igények növekednek: keto, paleo, glutén-, laktóz-, fruktóz-, keményítő-, cukormentes készítményekre vágynak a vendégek.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-21

Debrecen első kóser étterme, a Hamsza közel-keleti ízvilágú ételeihez számos országból érkeznek alapanyagok. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-19

Mutatjuk, hogy az OTP Bank agrárszakértői szerint milyen változások várhatóak a hazai fogyasztási szokásokban. 

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2022-07-18

A Bustanica nevet viselő dubaji vertikális farmon 330 ezer nm2-en, évi 1 millió kg növényvédőszer-, gyomirtószer- és vegyszermentes leveles zöldséget termesztenek, és több mint 250 millió liter vizet takarítanak meg.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-11

Lássuk, a vendéglátóhelyeknek miként? Az Edenred tavaly októberben indított Food Programja így segíti a vendéglátóhelyeket, hogy jobban kiszolgálhassák az egészséges étrend híveit.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-05

Patrióta szolidaritást kér a húsipar a hazai fogyasztóktól annak érdekében, hogy az áremelések ellenére megőrizhetőek legyenek a hazai munkahelyek. Az AMC gerillagrillezéssel nyerné meg fogyasztókat. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés