hirdetés
hirdetés

A Bükk felé vezető utakat is lezárták

Fakidőlésekre számítanak a szakemberek a Bükkben, így Miskolc irányából a rendőrök nem engednek fel járműveket egyes hegyvidéki szakaszokra, 

Fakidőlésekre számítanak a szakemberek a Bükkben, így Miskolc irányából a rendőrök nem engednek fel járműveket egyes hegyvidéki szakaszokra, közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken késő este.

 

hirdetés

A közlemény szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a fakidőlések veszélye miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezetett be Miskolc irányából a 2505-os számú úton a város határától Lillafüred felé vezető szakaszon. A rendőrök szintén lezárták a Bükkszentlászló felé vezető 2519-es számú utat Mexikóvölgynél. Heves megye irányából pedig Felsőtárkánynál zárták le a 2505-ös számú utat.

pixabay.com
pixabay.com
 

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék hullott errefelé, a hegyvidéki szakaszokon is, ahol olyan mértékben átázott a talaj, hogy pénteken több fakidőlés is nehezítette és veszélyeztette a közlekedést.
A rendőrség felhívja a természetjárók figyelmét, hogy a fakidőlések miatt jelenleg a Bükkben fokozottan veszélyes az erdei túrázás.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Az elmúlt évtizedekben hány túristát kellett kimenteni rádőlt fa alól? Én még nem hallottam ilyenről, láncfűrészes balesetről viszont igen.
Köszönjük a gondoskodó előrelátást a Fakitermelő Zrt-knek.
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk