hirdetés
hirdetés

A Sólyom lízingcége létezik

A Sólyom Airways pedig megküldte az igazgató közleményét a 737-500-as gépek lízingeléséről az AIRportal.hu szakmai internetes oldalnak.

hirdetés

Paul Stoddart European Aviation Limited vezérigazgatója, a Minardi Formula 1 csapat korábbi tulajdonosa 2013. július 26-án bejelentette, hogy az European Aviation 6 repülőgép több éves lízingjéről írt alá szerződést a Sólyom Hungarian Airways Kft-vel.

A cég Boeing 737-500-as típusú repülőgépeket fog lízingelni a Magyar légitársaságnak, a repülőgépeket szeptember végéig folyamatosan adja át a lízingcég a Sólyom Airways-nek.

“Nagy örömömre szolgál, hogy a Sólyom Airways-szel dolgozhatok együtt és, hogy újra magyarországi vállalattal köthettem üzletet, az országhoz nagyon jó emlékeim kötődnek.” – mondta el Paul Stoddart.

“Örömmel dolgoztam együtt Vágó Józseffel és sok sikert kívánok neki és professzionális csapatának. Meg vagyok győződve arról, hogy a magyar utazóközönséget és más országok légiutasait is örömmel tölti el, amikor látják majd, hogy ismét egy hagyományos légitársaság jön létre Magyarországon.” – zárta szavait Paul Stoddart European Aviation Limited vezérigazgatója.

A vezérigazgató nem sietett a hírt megjelentetni a lízingcég honlapján, ahol a legfrissebb bejegyzés a hír rovatban 2013 április 19-i, ezt megelőzően pedig tavaly augusztus 23-án történt hírként is megemlítendő esemény.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk