hirdetés
hirdetés

A Sziget hetében csúcson járnak a repülőjáratok

A Sziget Fesztivál hetében repülnek a legtöbben hazánkba, a cseh székhelyű utazási portál adatai szerint.   

hirdetés

Ahogy 2018-ban és 2019-ben, úgy idén is a Sziget Fesztivál hetében repülnek a legtöbben hazánkba a Kiwi.com-on keresztül. A repülőjegyfoglalások alapján idén az Egyesült Királyságból, majd Írországból érkezik ide a legtöbb bulizni vágyó, de összefuthatunk francia, olasz, német, spanyol, görög és svéd fesztiválozóval is. A korábbi évekhez hasonlóan idén is vannak olyanok, akik az óceánon is átkelnek a 6 napos buli kedvéért.

depositphotos
depositphotos
 

2018-ban az Egyesült Királyságból érkeztek a legtöbben hazánkba az augusztus 6-i héten, megelőzve Franciaországot és Oroszországot. A négy évvel ezelőtti fesztiválnak lehetett többek közt izlandi, spanyol, portugál, sőt, ausztrál résztvevője is. 2019-ben a Sziget hetében leginkább francia, amerikai és orosz bulizók utaztak hozzánk a Kiwi.com-on keresztül, de a TOP20-as listán szerepelnek olaszok, németek és új-zélandiak is, és a szomszédos országokból (Románia, Szlovákia) is többen érkeztek repülővel.

A foglalások alapján külföldről idén is az Egyesült Királyságból érkezhetnek a legtöbben a 6 napos fesztiválra. A lista élén szerepelnek továbbá az írek, franciák, németek, spanyolok, hollandok, görögök is, sőt, idén is összefuthatunk olyanokkal, akik a tengeren túlról (USA, Új-Zéland) látogatnak el a Hajógyári-szigetre.

A foglalási adatok alapján minden 4. idelátogató meghosszabbítja a fesztivált, és összesen 1-2 hetet tölt el hazánkban.

 

(forrás: kiwi.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk