hirdetés
hirdetés

A szórakoztatóközpontba repül a KLM

A KLM Holland Királyi Légitársaság globális hálózata hamarosan Nevada állam legnépesebb városával, Las Vegasszal bővül. 2019 nyarától heti 3 alkalommal indul majd közvetlen járat Amszterdamból az Egyesült Államok legnagyobb szórakoztatási központjába. Az utat a 294 utast befogadó, B787-9-es (Dreamliner) gépek fogják teljesíteni - közölte hétfőn a KLM.

hirdetés

Az új járat 2019. június 6-tól minden pénteken és vasárnap indul majd az Amszterdam-Schiphol repülőtérről közvetlenül Las Vegasba. A Boeing 787-9-es repülőjáratokon az utasok 30 ülés közül választhatnak a World Business osztályon, míg 45 ülés várja őket az Economy Comfort osztályon és 219 az Economy osztályon.

A járatok indulási és érkezési ideje a következő:

KL0635 járat: 12:30-kor Amszterdam-Schiphol repülőtérről indul és helyi idő szerint 14:15-kor érkezik Las Vegasba a McCarran International repülőtérre.

KL0636 járat: Helyi idő szerint 16:05-kor indul Las Vegasból és a következő nap 11:05-kor érkezik az Amszterdamba-Schiphol repülőtérre.

Annak érdekében, hogy Las Vegast új célállomás lehessen, számos változtatást kellett végrehajtani a KLM hálózatában. Részben a Schipol repülőtér résidőkorlátozásai (le- és felszállási jog) miatt, a KLM kénytelen volt a vártnál hamarabb felülvizsgálni a célállomási portfólióját. Így 2019 március 29-től a KLM megszünteti az összes Freetownba (Sierra Leone) és a Monroviába (Libéria) tartó járatát. Azoknak az utasoknak, akik az Amszterdamból 2019. március 29 után az előbb említett afrikai célállomásokra és visszafele tartó járatokra előre lefoglalt jegyük van, lehetőségük lesz a foglalás módosítására vagy az ár teljes visszatéríttetésére. Az Air France ettől függetlenül továbbra is közvetlen szolgáltatást nyújt Freetownba a párizsi Charles de Gaulle Repülőtérről.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk