hirdetés
hirdetés

A téli menetrendben is Budapest-Riga közvetlen járat

A lett airBaltic légitársaság bejelentette, hogy a 2023-2024-es téli szezonban is folytatja járatainak üzemeltetését Budapest és Riga között. Jelenleg az airBaltic az egyetlen légitársaság, amely közvetlen összeköttetést biztosít a két város között - tájékoztatta lapunkat a légitársaság. 

hirdetés

A nyári szezonban az első közvetlen járat 2023. március 27-én indul és a légitársaság Airbus A220-300-as repülőgépei heti 3 alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton fogják összekötni a két fővárost.

A légitársaság azonban a téli szezonban sem szünteti meg járatait és 2023. októberétől heti 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön lesz elérhető a Budapest-Riga közvetlen járat. A járatok már a foglalási rendszerekben is elérhetőek.

Az airBaltic több mint 70 desztinációra biztosít járatokat Rigából, Tallinnból, Vilniusból és Tamperéből, továbbra is a legjobb összeköttetést kínálva a Baltikum és a világ többi része között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk