hirdetés
hirdetés

Az Air New Zealand a világ legjobb légitársasága

A légi fuvarozókat biztonság és termék szerint rangsoroló AirlineRatings.com szerint a világ legjobb légitársasága 2020-ban az Air New Zealand.

hirdetés

Az új-zélandi cég maga mögé utasította a tavalyi nyertes Singapore Airlines, a japán ANA-t, az ausztrál Qantast és a hongkongi Cathay Pacific-t, és immár hatodik alkalommal ismerték el kiváló teljesítményét, fedélzeti innovációit, üzemelési biztonságát, környezetvédelmi erőfeszítéseit és a személyzet motiválását.

Fotó: AirlineRatings.com

A hét, komoly tapasztalattal rendelkező szerkesztő által összeállított lista a biztonsági és a kormányzati auditokat veti össze 12 fontos kritériummal, amelyek között a flotta életkora, az utasok visszajelzései, a nyereségesség, a befektetői megítélés, a termékek és a személyzettel való bánásmód is szerepel.

Az Air New Zealand megkapta a legjobb Premium Economy-nak járó díjat, a legjobb First Class-t a Singapore Airlines kínálja, míg a legjobb Business Class és a legjobb fedélzeti ellátásért járó elismerést a Qatar Airways nyerte el. A Qantast a legjobb belföldi légitársaságnak választották, és a lounge-ok terén is diadalmaskodott, míg a turistaosztályok között a Virgin Australia-é az elsőség. Az Emirates a fedélzeti szórakozás kategóriájában nyert, a legfejlettebb viszont a Cebu Pacific. Az ultra-low cost kategória nyertese a VietJetAir, a tengerentúli járatok kiválóságáért  a Delta Air Lines, a Lufthansa, az Emirates és a Cathay Pacific vehetett át elismerést. A legjobb fapadosok pedig kontinensenként a JetBlue, a Wizz Air, az Air Asia és az Air Arabia.

Az idei AirlineRaings.com azonban nem tízes, hanem húszas listát állított össze a legkiválóbbakról. Ők pedig sorrendben: Air New Zealand, Singapore Airlines, All Nippon Airways, Qantas, Cathay Pacific Airways, Emirates, Virgin Atlantic, EVA Air, Qatar Airways, Virgin Australia, Lufthansa, Finnair, Japan Airlines, KLM, Korean Airlines, Hawaiian Airlines, British Airways, Alaska Airlines, Delta Air Lines és Etihad Airways.

További információ: https://www.airlineratings.com/news/airline-ratings-names-best-airlines-2020/

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk