hirdetés
hirdetés

Az Air Seychelles is a BSP-ben

Május elsejétől lehetséges Magyarországon is az Air Seychelles légitársaság jegyeinek a IATA egységes ügynökségi és elszámolási rendszere (BSP, Billing and Settlement Plan) általi kiegyenlítése.
hirdetés

Az intézkedéstől, mely jelentősen megkönnyíti a viszont eladók dolgát, a légitársaság a Magyarországról történő foglalások számának emelkedését reméli. A vállalat bízik abban is, hogy a hazánkból Seychelles-szigetekre induló szervezett utak száma szintén növekedésnek indul. A Seychelles-szigetek még idén tervezi egy budapesti turisztikai workshop megrendezését, mely során az utazásszervezői szakma jobban megismerheti a szigetcsoport idegenforgalmi kínálatát.

Az Indiai-óceánban fekvő, Afrikához tartozó Seychelles-szigetek légitársasága 2009-ben 600 utast szállított Magyarországról a szigetekre. Ez némi visszaesést jelent, de a válság múltával a cég optimista a jövőt illetően – fejtette ki Philippe Bourges, az Air Seychelles párizsi székhelyű, európai értékesítésért felelős igazgatója a szerdai, budapesti sajtótájékoztatón.

Az egyenlítőn fekvő szigetekre érkező utasok 60 százalékát szállító 30 éves Air Seychelles 1983. óta üzemeltet nemzetközi járatokat. A magyar utasok számára a legsűrűbb átszállási lehetőséget a párizsi Charles de Gaulle-ról hetente ötször induló járatok biztosítják. A Párizsból induló járatok az Air France-szal közös, code-share járatok. Ezeken a vonalakon az Air France vesz üléseket, melyeket saját tarifával és promóció révén értékesít.

A légitársaság repül Milánóba, Rómába illetve London Heathrow-ra is, de kisebb járatsűrűséggel. A tíz gépből álló flotta felét a széles törzsű Boeing 767-200/300 ER gépek alkotják. A vállalat ugyanakkor rendelt kettőt Boeing 787 Dreamlinerből is. Amennyiben a gépeket némi késést követően leszállítják, azok szintén az európai, szingapúri, mauritiusi illetve dél-afrikai – Johannesburg, Fokváros – útvonalakat repülik majd. Bourges elmondta: a forgalom növekedésének függvényében akár újabb európai repülőterek is – így a válság miatt feladott Frankfurt – járathálózat részét képezhetik.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk