hirdetés
hirdetés

Az airBaltic születésnapján dolgozóit ünnepli

Idén októberben a lett légitársaság fennállásának 27. évfordulója alkalmával különleges videót készített, amelynek a középpontjában a légitársaság alkalmazottai állnak.

hirdetés

27 alkalmazott - akik különböző korosztályt, szakmákat képviselnek a légitársaságon belül, 0 és 27 év közötti időt töltöttek el munkaviszonyban az airBaltic-nál – mesélik el, mit jelent számukra az airBaltic.

 

Jelenleg a lett légitársaság öbb mint 2050 szakembert foglalkoztat, közülük 800 fő 2022-ben került a légitársasághoz. A legtöbbet képviselt szakmák és tevékenységi területek a légiutas-kísérők (>600), a pilóták (>350), az üzemeltetési és karbantartó személyzet (>200) és irodai személyzet (>180). Jelenleg 29 nemzetiség tagjai dolgozik: lettek, litvánok, spanyolok, ukránok, észtek, olaszok és mások. Az átlagéletkor 34 év, de az átlagos szolgálati idő eléri az 5,5 évet. A nemek közötti egyenlőség aránya 46 százalékban nő és 54 százalékban férfi.

A születésnapi video itt látható.

 

 

(forrás: airBaltic/ Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk