hirdetés
hirdetés

Az alkotók falfestményeit tartsa mindenki tiszteletben!

A MÁV „Színezd újra! Alkotói Napok 2018” című aluljárófestő-pályázatának keretében Bicskén és Mendén elkészült a gyalogos aluljárók dekorációs festése. Közben Tárnokon megszépült az aluljáró és a zajvédő fal is - közölte hétfőn a MÁV.

hirdetés

A „Színezd Újra! Alkotói Napok 2018” pályázat keretében megvalósult a Vajda Kreatív elnevezésű alkotói csapat bicskei gyalogos aluljáróba tervezett, absztrakt formációkat ábrázoló pályaműve, és már csak az utolsó simítások vannak hátra a Mendei Forrás Egyesület helyi nevezetességeket bemutató alkotásán a mendei aluljáróban.

Az alkotói pályázattal párhuzamosan egyedi engedélyezés keretében valósulhatott meg a tárnoki gyalogos aluljáró és zajvédő fal festése is. A Társadalmi Céllal Hirdető Tárnoki Művészeti Egyesület (TCH TME) Magyarországon közlekedő vasúti járműveket és helyi nevezetességeket ábrázoló alkotása az aluljárót, a Világ csodái című műve pedig a vasúti sínpálya melletti zajárnyékoló falat díszíti.

A MÁV folyamatosan törekszik a vasúti környezet hangulatának javítására; a munkába bevonja a különböző intézményeket, a civil szféra szervezeteit és az egyéni alkotókat is. Reméli a vasúttársaság, hogy az alkotók falfestményeit mindenki tiszteletben tartja és megóvja az aluljárók tisztaságát is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk