hirdetés
hirdetés

Az Emirates ráerősít a Seychelle-szigetekre

A várhatóan növekvő ünnepi forgalom miatt december 24. és 2022. január 9. között megduplázza napi járatainak számát a szigetországgal.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a vakcinaigazolással rendelkező magyar utazóknak mindössze egy negatív PCR-teszre van szükségük, hogy eljussanak az egzotikus úti célra.

Jelenleg a légitársaság napi egy járatot üzemeltet a Seychelle-szigetekre, Boeing 777-300ER típusú repülőgéppel. A második napi járatot is elindítják, hogy a téli szünetben megnövekedett igényeket kiszolgálják az Indiai-óceán népszerű célállomására irányuló turizmus számára.

 

(forrás: Emirates)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk