hirdetés
hirdetés

Az Év Legjobb Diszkont Légitársasága

Világszerte több mint 150 000 szavazat eredményei alapján a Wizz Air lett 2019-ben az Év Legjobb Diszkont Légitársasága. A díjat a Wizz Air 2019. szeptember 17-én Vilniusban, az Air Convention Europe légiközlekedési konferencia gáláján vehette át.

hirdetés

Az elmúlt tizenkét hónapban 37 milliónál is több utas repült a Wizz Air járatain, amelyek 44 ország 151 úti céljára közlekedtek, 16%-kal túlszárnyalva az előző évet. A Wizz Air flottája az egyik legfiatalabb Európában, amelynek jelenlegi 119 repülőgépe átlagosan 4,7 éves. Ennek eredményeként a Wizz Air egyben Európa legzöldebb légitársasága is a 2019 augusztusában mért, utasonként és kilométerenként számított mindössze 57,7 grammos szén-dioxid-kibocsátásával. 

Váradi József, a Wizz Air Holding vezérigazgatója elmondta: “Örömünkre szolgál, hogy 2019-ben utasaink bennünket ismertek el a Legjobb Diszkont Légitársaságként nem sokkal azt követően, hogy átvehettük Közép- és Kelet-Európa Legjobb Diszkont Légitársasága és a 2019-es Év Légitársasága díjakat csakúgy, mint a Seven Star Safety Rating (Hétcsillagos Biztonsági) minősítést.”

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk