hirdetés
hirdetés

Egyre jobban pörög az Emirates

Júliusban járatait már 124 úti célra üzemelteti, ezzel eléri a járvány előtti kapacitásnak közel 90 százalékát. Visszatérnek a levegőbe az A380-asok is: a hálózat 15 városra bővül, ahová a légitársaság 129 járatot összesen 30 óriásgéppel üzemeltet.

hirdetés

A légitársaság jelenleg globálisan 115 úti célt szolgál ki, ami július végére 124 desztinációra bővül, ahová heti 880 járat közlekedik majd. Július 2-án újraindulnak a járatok Phuketra (Thaiföld), illetve július 22-én elindítják közvetlen járatukat Dubaj és Florida második legnagyobb városa, Miami között, mely a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelyszíne.

Visszatérnek a légiközlekedési cég közkedvelt óriásgépei is. A nyári szezonban az A380-asokat a következő városokba indítja el a légitársaság: Kairó, Jeddah, Amman, Guangzhou, London Heathrow, Manchester, Frankfurt, Bécs, Párizs, München, Moszkva, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. és Toronto.

Jelenleg heti három járatot üzemeltetnek Budapest és Dubaj között: szerdán, pénteken és vasárnap, így az ázsiai és afrikai úti célok is kényelmesen elérhetőek a magyar utasok számára. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai