hirdetés
hirdetés

Elhalasztotta Srí Lanka-i útvonalnyitását a Wizz

Szeptemberre halasztotta első dél-ázsiai útvonalának megnyitását a Wizz Air Abu Dhabi, a légitársaság eredetileg június 1-től hetente három járattal repült volna a Srí Lanka déli részén fekvő Mattala nemzetközi repülőtérre - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Wizz Air Abu Dhabi június 1-ről szeptember 5-re halasztotta mattalai járatai elindítását, vélhetően a Srí Lankán hetek óta zajló tüntetések, az instabil gazdasági és politikai helyzet miatt.

A foglalási rendszerben most látható adatok szerint Wizz Air szeptember 5-től hétfőn, szerdán és pénteken repül Abu-Dzabi és Mattala között.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Mivel a Wizz Air nem árul átszállásos jegyeket, így azt nem tudni, hogy a légitársaság rugalmasan jár-e el például azokkal a magyar utasokkal szemben, akik csak azért vásároltak külön repülőjegyet Budapestről Abu-Dzabiba, hogy ott átszálljanak a mattala-i járatra. Az Abu-Dzabi – Mattala szakaszra egyértelmű, hogy jár a visszatérítés, de a Budapest-Abu-Dzabi viszonylatra alapesetben sem pénz, sem átfoglalási lehetőség nem jár a külön foglaláson lévő “csatlakozó járat” törlése miatt.hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk