hirdetés
hirdetés

Fantasztikus PEP-ajánlatok az airberlintől utazási irodásoknak

Kizárólag utazási irodai dolgozók és párjuk részére kínál kedvezményes áron repülőjegyeket az airberlin légitársaság az elő- és utószezonban.

hirdetés

Berlinbe akár már 49 euróért válthatnak jegyet az érdeklődő utazási irodai dolgozók, akik egy családtagjukat is magukkal vihetik az útra. Átszállással további úti célok érhetők el, szintén kedvezményes árakon, kiváló csatlakozással. Budapestről Spanyolországba, Görögországba, Izlandra, Olaszországba retúr már 49 eurótól eljuthatnak az érdeklődők. Amint arról korábban már beszámoltunk, a légitársaság március 24-től már napi három járatot üzemeltet Budapest és Berlin Tegel között.

Retúr díjtételek Budapestről személyenként: ✈ Berlin (TXL): 49 €* ✈ Alicante (ALC), Malaga (AGP), Kréta-Heraklion (HER), Kos (KGS), Rodosz (RHO), Reykjavik (KEF), Olbia (OLB): 89 €* ✈ Palma de Mallorca (PMI), Ibiza (IBZ): 109 €* ✈ Foglalási időszak: 2016. március 21-től - április 18-ig.

✈ Utazási időszak: 2016. március 24. - június 30. és szeptember 01 - október 30. között.

Foglalni az igénylőlap kitöltésével lehet.

Fontos változás, hogy a nyári menetrend kezdetétől, azaz 2016. március 27-től az airberlin összes járatára (AB8261, AB8263, AB8267) a bejelentkezés (check-in) a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2A terminálján történik.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk