hirdetés
hirdetés

Itt az Air France nyári menetrendje

Az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét.

hirdetés

 A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra. Budapestre heti 14 járat repül majd a főszezonban. A jegyek továbbra is plusz költség nélkül módosíthatók és visszaigényelhetők.

Indul a nyári főszezon

A nyári főszezonban a légitársaság összesen 22 új útvonalat kínál majd főként a Charles de Gaulle-repülőtérről és Orlyról. 14 új útvonal indul Európában és Észak-Afrikában. Összesen 80 szezonális járat közlekedik majd, ezek közül 14 új útvonal európai és észak-afrikai célállomásokra közlekedik.

Csatlakozási lehetőségek

Párizs-Orly-ról május 31-től Bari, június 28-tól pedig Ibiza és Algír is elérhetővé válik. Charles de Gaulle-ról július 5-től Tangerbe, Agadirba, Monasztirba, Valettába, Las Palmasra, Korfura és Rodoszra is indulnak járatok.A marseille-i repülőtérről június 26-tól Cataniába, július 19-től Korfura is el lehet jutni. A nizzai légikikötőből június 28-tól indul két új járat: London és Tunisz válik elérhetővé a Côte d'Azur-ről.

Bővül a francia belföldi hálózat 

Az Air France összesen 41 szezonális járatot üzemeltet a csúcsidőszakban a belföldi hálózatban, ebből nyolc új összeköttetés lesz. Június 5-től a Charles de Gaulle-repülőtérről Korzika fővárosába, Ajaccióba indulnak járatok, emellett Calvi, és Figari is elérhetővé válik. Június 25-től Perpignanból Brestbe, Strasbourgba és Nantes-ba is lehet majd repülni. Biarritz-ból Caenbe indulnak járatok június 25-től.

Budapesti járatok

A forgalmasabb, nyári időszakban az Air France a magyar főváros felé is bővíti a kínálatát. Párizsból a Liszt Ferenc-repülőtérre jelenleg heti négy járat közlekedik, a járatszám fokozatosan emelkedik, és július 5-től már 14 járat lesz elérhető egészen augusztus végéig.

x x x

 Mint közleményükben írják, az Air France hamarosan bejelenti a hosszútávú járatok közlekedési rendjét is.

 

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés