hirdetés
hirdetés

Járatbővítés Szaúd-Arábiába

A Wizz Air elindította harmadik szaúd-arábiai járatát is Budapestről. Az új közel-keleti úticél, Dammám már elérhető átszállás nélkül az utazni vágyók számára.  

 

hirdetés

A légitársaság két szaúd-arábiai járat indításával kezdete el a 2023-as évet, amelyhez most egy újabb egzotikus helyszínt társítottak. Ez idáig Szaúd-Arábia fővárosa, Rijád, és az ország kapujaként ismert Dzsidda városa volt elérhető, mostantól kezdve pedig már Dammám is.

A Perzsa-öböl partján elhelyezkedő káprázatos kikötőváros, Dammám, számtalan kulturális látványosságnak, múzeumnak és építészeti remekműnek ad otthont. Az olaj felfedezését követően mára már egy modern metropolisszá alakult át, amely a legkorszerűbb infrastruktúrával és élénk gazdasággal rendelkezik. 

 

A Budapestet összekötő három szaúdi járat részét képezi a légitársaság nagyszabású célkitűzésének, miszerint ebben az évben egymillió utast terveznek repíteni az országba. 

„Nagy öröm számunkra, hogy a dammámi járat elindításával már három útvonalon is összeköti légitársaságunk Szaúd-Arábiát Budapesttel. A Magyarországról induló utasoknak ezáltal lehetőségük nyílik egy könnyebben elérhető, megfizethető utazási alternatívát választani a Szaúd-Arábiai Királyság kínálta csodás városok felfedezésére", mondta Trubek Zsuzsa kommunikációs menedzser. 

 

(forrás: Wizz Air / Red Lemon)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk