hirdetés
hirdetés

Járja be virtuálisan az Ethiopian B787-esét

Az Ethiopian Airlines Afrika leggyorsabban fejlődő légitársasága. Első nemzetközi járatát 1946-ban indította Kairóba, jelenleg 76 nemzetközi célállomásra közlekedik immáron 5 kontinensen, közölte lapunkkal a légitársaság hazai képviseletét végző Aviareps.

hirdetés

Afrikán belül 45 városba repül (pl. Abidzsán, Accra, Bamako, Kilimandzsáró, Harare, Johannesburg, Lusaka, Nairobi, Seychelles, Zanzibár, stb.), Európa, valamint Észak és Dél-Amerika 12 városába, illetve a Közel-Kelet és Ázsia 19 pontjára (pl. Hongkong, Kuvait, Rijád, Szöul, Szingapúr stb.).

Az Ethiopian a 2013-as pénzügyi évet is jelentős profittal zárta, ezzel is biztosítva az útvonahálózat bővítését, és további B787-es Dreamlinerek vásárlását. A légitársaság jelenleg 54 géppel üzemel és további 41 gépet rendelt. A légitársaság az elmúlt 7 évben átlag 25%-os növekedéssel büszkélkedhet. 

Budapestről Frankfurton, Rómán, Brüsszelen, Londonon, Milánón, Párizson, Stockholmon és Kairón keresztül lehet eljutni az Etióp fővárosba, onnan pedig a számos további célállomás egyikére.

A légitársaság B787 Dreamlinerekkel is repül, 3x3-es üléskonfigurációval a turista osztályon és 3x2-essel a business classon. A géptípus külső és belső kialakítását a linkre kattintva virtuálisan is bejárhatja.

A légitársaság 15 évesstratégiai tervet vezet be „Vision 2025” néven, amellyel Afrika vezető légiközlekedési csoportjává válna 7 üzleti központja segítségével. Ezek az Etióp Belföldi és Regionális Légitársaság, Etióp Nemzetközi Légitársaság, Etióp Cargo, Etióp MRO, Etióp Légiközlekedési Akadémia, Etióp fedélzeti kiszolgálás és az Etióp földi kiszolgálás. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk