hirdetés
hirdetés

Jön a 9-Euro-jegy a németeknél

Már mondjuk is, mi ez pontosan, és miért jó nekünk?

hirdetés

Az utazók 2022. június 1. és augusztus 31. között havonta kilenc euróért használhatják a városi tömegközlekedés minden eszközét. Az úgynevezett „9-Euro-Ticket” a kiválasztott hónapban korlátlan számú utazásra jogosítja fel tulajdonosát a regionális vonatokon, a HÉV és a metró járatain (S- és U-Bahn), illetve a buszokon és villamosokon.

A különböző közlekedési szövetségek összekapcsolásával lehetőség nyílik arra, hogy egész Németországot felfedezzük tömegközlekedési eszközök segítségével.

DAM Wuppertal-Schwebebahn@DZT_Francesco
DAM Wuppertal-Schwebebahn@DZT_Francesco
 

A 9-Euro-jegy nem érvényes a távolsági közlekedés vonatjáratain (például IC vagy ICE), illetve a távolsági buszjáratokon sem.

A jegyek mostantól megvásárolhatók Németországszerte a jegyautomatáknál, a pályaudvarokon vagy online a Deutsche Bahn értékesítési csatornáin.

A 6 éven aluli gyermekek ingyen utazhatnak. A 6 éven felüli gyermekek a többi felhasználóhoz hasonlóan 9 eurót fizetnek a jegyért egy hónapra. Ez az akció nem tartalmaz külön gyerekjegy-opciót. A kerékpár-szállításra az adott közlekedési szövetség feltételei érvényesek.

További információk : ITT

(forrás: DZT / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk