hirdetés
hirdetés

Június közepétől ismét üzemelnek az Aegean Airlines budapesti járatai

A jövő hónap közepén indítja újra Athén és Budapest között közlekedő járatait a görög Aegean Airlines, részben a legújabb Airbus A320neo gépeivel - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A légitársaság járatai június 15-től hetente két alkalommal repülnek az útvonalon, keddenként és szombatonként. A foglalási rendszerben már elérhető járatok helyi idők szerint keddenként 16:20-kor szállnak fel a görög fővárosból, és 17:20-kor érkeznek Budapestre, majd 18:05-kor indulnak vissza Athénba, ahol 21 órakor szállnak le, szombatonként pedig 8:25-kor szállnak fel a görög fővárosból, 9:25-kor érkeznek Budapestre, ahonnan 10:10-kor indulnak vissza, és 13:05-kor szállnak le Athénban.

A keddi járatokat a légitársaság Airbus A320neo, a szombatiakat a hagyományos Airbus A320-200-as gépei teljesítik, a menetrend szerinti repülési idő mindkét irányba körülbelül két óra.Görögország május 14-től tervezi a határai megnyitását a beoltott, a fertőzésen már átesett és a negatív teszteredménnyel érkező turisták előtt. A magyar külügyminiszter korábban bejelentette, hogy tárgyalásokat folytatnak Görögországgal is a védettségi igazolványok kölcsönös elfogadásáról, azonban eddig nem tettek bejelentést a megállapodásról.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk