hirdetés
hirdetés

Kelet-Európa felé nyit a francia vasúttársaság

A Voyages-sncf gyakorlatilag az Európai Unió teljes szupergyorsvonat-hálózatára kiterjedően értékesít jegyeket.

hirdetés

A Bécsben most zárult ”French Rendez-vous” kiemelt támogatójaként a cég bejelentette, hogy új weboldalt fejlesztettek ki a kelet-európai utazási irodák számára. Az érdeklődők a www.voyages-sncf.eu honlapon regisztrálhatnak, az utazási szakma képviselői további felvilágosítást a B2B_EAST@raileurope. eu címen kaphatnak. Az utazási irodák számára sokféle kedvezményt biztosít az új online foglalási lehetőség: minden foglalás után jutalékot kapnak (nincs előírt minimális forgalom), nincs regisztrációs díj, a fizetés hitelkártyával lehetséges. A rendszerhez csatlakozott utazási irodák minden menetrendi és árinformációt elérhetnek, és PDF dokumentum formájában azonnal kiadhatják a jegyet is.

A foglalás a TGV valamennyi belföldi és nemzetközi járataira (Franciaország, Németország, Svájc, Olaszország, Spanyolország, Luxemburg és Belgium), valamint az Eurostar, Thalys és legújabban az Italo (Párizs, Milánó, Torino), továbbá a spanyol Renfe járataira lehetséges. A Voyages-sncf az európai turizmus jelentős szolgáltatójává nőtte ki magát: napi kétmillió tranzakciót jegyez, honlapjuk nyolc idegen nyelven érhető el. Bejelentésük, melyet a francia szolgáltatók és a közép-európai utazási irodák találkozóján, Bécsben tettek meg, határozott nyitást jelent Kelet-Európa felé.

Italo (Forrás: Voyages-sncf.com Facebook oldala)
Italo (Forrás: Voyages-sncf.com Facebook oldala)

Az európai légiközlekedés versenytársává vitathatatlanul a szuperexpressz vonatok váltak. Párizs és Brüsszel viszonylatában már győztek is, mert ezen az útvonalon a repülőjáratok már gazdaságtalannak bizonyultak. A Thalys szupergyorsvonatai négy európai országot (Németország, Belgium, Franciaország és Hollandia) kötnek össze. A vonatok a Brüsszel és Párizs közötti távot 1 óra 22 perc, a Köln-Párizs távolságot pedig 1 óra 47 perc alatt teszik meg. Franciaországon belül nyári szezonban Párizsból a tengerpartra a Thalys Sun, télen a síterepekre a Thalys Snow szállítja az utasokat.

Thalys (Forrás: Voyages-sncf.com Facebook oldala)
Thalys (Forrás: Voyages-sncf.com Facebook oldala)

Ez évtől Lille-be is napi járat közlekedik. A szuperexpressz vonatok igénybe vételével elkerülhető a körülményes repülőtéri procedúra, nagyobb mozgási szabadságot nyújt az utasoknak a vonaton belül, és különleges gasztronómiai élményeket is nyújt. A technikai fejlődés megállíthatatlan, már okostelefonról is beszerezhető minden szükséges információ, az első osztályon bérlettel utazók letölthetik kedvenc hírlapjaikat, illetve megrendelésük alapján garantáltan kézhez kapják ezeket a vonaton. Árpolitikájuk sokszínű, előfoglalási, csoport- és ifjúsági kedvezményeket nyújtanak. Mint a légi utazásoknál, itt is bónuszpontok gyűjthetők a megtett kilométerek után. Ezek a vonatok környezetbarátok, szennyezőanyag-kibocsátásuk alig töredéke a repülőgépeknek és a gépkocsiknak – hangsúlyozzák a Thalys reklámjai.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk