hirdetés
hirdetés

Két járatot indít Budapestre az új légitársaság

A romániai Dan Air június elejétől Bukarestből, június közepétől pedig Brassóból tervezi menetrend szerinti járatai elindítását egyebek mellett Budapestre is - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Boardingpass.ro oldal információi szerint a Dan Air hetente kétszer, keddenként és vasárnaponként repül majd Brassó és Budapest között. A portál egy másik cikke azt is megszellőztette, hogy a légitársaság szintén júniustól a Bukarest (Otopeni) – Budapest útvonalon járatok indítását tervezi, ez hetente egy alkalommal, szombatonként közlekedne.

A járatokat 12 üzleti és 162 turista osztályú férőhellyel rendelkező Airbus A320-assal teljesíti majd a légitársaság.

Fotó: Linkedin
Fotó: Linkedin

A portál információi szerint a hivatalos bejelentés és a jegyértékesítés elindítása a közeljövőben várható.

 A 2017 óta működő, hivatalosan Just Us Air nevű cég eddig személyzettel adta bérbe repülőgépeit más légitársaságoknak, most viszont saját, Dan Air márkanév alatt Brassóból 7, Bukarestből 11 menetrend szerinti járatot is indít népszerű európai célpontokba a budapesti járatokon kívül.

 

 

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk