hirdetés
hirdetés

Közvetlen járattal Budapestről a horvát tengerpartra

Újraindult a közvetlen vasúti közlekedés a horvát tengerpartra Budapest, Prága és Pozsony felől.

hirdetés

A RegioJet járatai júniusban heti háromszor, júliusban, augusztusban pedig már naponta közlekednek. A vonatokhoz Rijekában, Splitben és Gračacban buszok kapcsolódnak, melyekkel számos népszerű nyaralóhelyet lehet elérni Isztriától Dubrovnikig, adja hírül az euronews.com portál.

A jelenlegi menetrend szerint a járatok 16:46-kor indulnak Prágából, majd kolíni, brnói, břeclavi, pozsonyi és győri megálló után éjfél előtt 20 perccel érkeznek Budapestre. A magyar fővárosból a szerelvények 0:05-kor indulnak tovább, majd fél 6 előtt érnek Zágrábba, negyed 11-kor Rijekába, 10:30-kor Gračacba, 13:44-kor pedig Splitbe. Tavaly ez a járat még nem jött be Budapestre, a magyarok csak Csornánál tudtak felszállni rá.

A vonatokon hálókocsi is van, ingyenes wifi, kávé és frissítő pedig a legolcsóbb jegyhez is jár. Az árak egy irányba ülőhelyes kocsiban 19 eurótól indulnak Rijekáig, alvóhelyesben pedig 30 euró a legolcsóbb jegyár, de ez napról napra változhat, pénteken és szombaton például jóval drágább a kiutazás.

A RegioJet először tavaly jelent meg Magyarországon egy Budapest-Prága járattal.

(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk