hirdetés
hirdetés

Meghirdette nyári menetrendjét a KLM

Európa fokozatosan újranyit, ezért a KLM készen áll arra, hogy a felelősséget és a biztonságot szem előtt tartva bővítse kínálatát, és újra a járatok fedélzetén üdvözölje az utasokat. A nyári csúcsidőszakban a KLM európai hálózata fokozatosan épül vissza, amint lehetőség van rá, a légitársaság a népszerű célállomások felé bővíteni fogja a kapacitásokat. Emellett új járatok is indulnak, Belgrád, Verona, Palma de Mallorca és Dubrovnik is felkerül a KLM térképére. Budapestre továbbra is napi két járat közlekedik.

hirdetés

A holland királyi légitársaság minden olyan járatot újra fog indítani, amelynek a változó költségeit a bevételek teljes mértékben kompenzálják. A KLM eddig is ezt a stratégiát alkalmazta, így tudta az európai hálózatot teljes mértékben újraindítani, és ezzel turistáknak, családlátogatóknak és üzleti utasoknak is a lehető legjobb kínálatot biztosította. A KLM 2019 nyarán 92, idén már 96 városba közlekedik Amszterdamból.

Változások a 2019-es kínálathoz képest

A két évvel ezelőtti kínálathoz képest jelentős változások történtek. A svédországi Växjö-be tartó járatok ideiglenesen nem közlekednek, az Amszterdamból Marseille-be és Nantes-ba közlekedőket pedig a KLM helyett az Air France üzemelteti.

Az év elején új járatok indultak Southamptonba, Poznanba és Corkba, a nyári csúcsidőszakban pedig további négy új összeköttetés létesül.

  • Belgrádba május 13-tól,
  • Veronába,
  • Palma de Mallorcára és
  • Dubrovnikba június 26-tól közlekednek a KLM repülőgépei.

A járatszám fokozatosan heti 7 járatra bővül mindegyik útvonalon.

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf


Plusz kapacitás a népszerű útvonalakon

A KLM júliusban és augusztusban is több járatot biztosít, vagy nagyobb befogadóképességű repülőgépekkel közlekedik az olyan népszerű úticélok felé, mint Porto, vagy Ibiza. Az elmúlt évekhez képest a tervek szerint a KLM több járatot biztosít portugál, spanyol, olasz, horvát és görög városok repülőtereire. A teljes európai hálózaton a 2019-es szinthez képest 50-70 százalékos lehet a felkínált kapacitás, de ez a járványhelyzettel még változhat.

Budapesti járatok

A KLM jelenleg két járatpárt közlekedtet Budapestre naponta, amelyeket Boeing 737-esekkel teljesít a légitársaság. A frekvencia a következő hetekben nem módosul, de a járványhelyzet alakulásával lehetnek változások.

Biztonságos és higiénikus repülés a KLM-mel

Ebben az évben a KLM a lehető legmagasabb minőségi elvárásokat támasztotta magával szemben, hogy optimális higiéniás környezetet biztosítson az utasok számára a repülés minden fázisában. Ezért kapta meg a KLM az utasélmény fejlesztésével és kutatásával foglalkozó APEX szervezet Gyémánt díját, amely azt tanúsítja, hogy egészségügyi szempontból a KLM az egyik legjobb légitársaság Európában. Emellett a cég továbbra is lehetővé teszi a rugalmas foglalást, így annak módosítása és lemondása is díjtalan.

Pieter Elbers, a KLM vezérigazgatója az új menetrend bejelentésekor azt mondta: “Rendkívül örülünk annak, hogy egyre több lehetőség van az Európán belüli utazásra. Erre a helyzetre a piaci körülményeket figyelembe véve a lehető legrugalmasabban reagálunk. A KLM-nél felkészültünk arra, hogy az utazásuk biztonságos, foglalásuk pedig egyszerű és rugalmasan kezelhető legyen”.

hirdetés

Címkék

KLM
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk