hirdetés
hirdetés

Megvolt az antalyai járatnyitás a Wizz Airnél

A Wizz Air légitársasága elindította első járatát a törökországi Antalyába. Az útvonal, amely a negyedik újonnan induló desztináció idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását - közölte  lapunkkal a légitársaság. 

hirdetés

A Wizz Air minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint 60 úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű desztináció megközelítését.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air május 24-től Budapestről heti háromszor (hétfőn, szerdán és pénteken) indít járatokat a „török Riviéra" kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Antalyával újabb törökországi útvonal érhető el hálózatunkban. A napi rendszerességű isztambuli járatok után mostantól egy igazi török üdülőparadicsom nyitja meg kapuit a magyarországi közönség számára. Ez is bizonyítja a légitársaság igyekezetét, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az utazás élményét" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air szóvivője.

„Nagyon örülünk, hogy legnagyobb partnerünkkel, a Wizz Air-rel újabb légi összeköttetés létesül Törökországba, azon belül is Antalyába, mely gyönyörű tengerpartjáról és lenyűgöző strandjairól is ismert. Törökország továbbra is az egyik legkedveltebb úti cél a magyar utasközönség körében, a Wizz Air járatnyitásával pedig lehetőség nyílik, hogy még többen fedezhessék fel ezt a varázslatos országot." – nyilatkozta Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk