hirdetés
hirdetés

Mi történt vasárnap éjjel a ferihegyi reptéren?

A 24.hu információja szerint mintegy 150-200 Budapestre érkező utas kénytelen volt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér teljesen üres épületében éjszakázni, mert nem kapták meg a repülőkre feladott csomagjaikat.

hirdetés

A hírportál beszámolója szerint az érintett járatok vasárnap késő este érkeztek, az utasok órákon át várakoztak hiába a csomagkiadó futószalagjainál, mert a személyzet korábban hazament, és mint kiderült, nem volt, aki kipakolja a gépeket. A bőröndöket csak másnap reggel szállították be az átadóba, miután munkába állt a reggeli műszak.

Az utasok szerint a legdühítőbb az volt, hogy a nemzetközi repülőtéren órákon át nem volt senki, aki érdemi információval szolgált volna a helyzetről.

Az illetékes földi kiszolgáló a hírportál információja szerint a Menzies Aviation Hungary Kft. volt. Azonban a földi kiszolgáló cég pultja zárva volt, az ott kifüggesztett telefonszámot pedig nem vette fel senki.

depositphotos
depositphotos
 

A hírportál megkeresésére a Budapest Airport azt írta, hétfőn kivizsgálták az esetet. Az írták, hogy az Európa más repülőterein tapasztalható fennakadások miatt vasárnap este nyolc járat csúszott össze egy időben. Ezek közül öt járat több mint egy órás késéssel érkezett Budapestre.

Mint válaszukban írták, a kialakult helyzet nagy nyomás alá helyezte a földi kiszolgálásban részt vevő csapatot, így a járatok kiszolgálását sajnos nem sikerült a szokásos időn belül lebonyolítani. A helyzet kapcsán az érintett földi kiszolgáló vállalat felülvizsgálja repülőtéri folyamatait a hasonló, a repülőtér üzemeltető számára elfogadhatatlan helyzetek elkerülése érdekében.

A teljes cikk ITT található

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk