hirdetés
hirdetés

Nem ad el jegyet Heathrow-ról a British Airways

A brit légitársaság felfüggesztette a repülőjegyek értékesítését a londoni Heathrow-ról induló rövidtávú járataira augusztus 8-ig a legnagyobb forgalmú brit légikikötőben fennálló kapacitáshiány miatt - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az intézkedés nagy-britanniai és európai úti célokat is érint. A légitársaság közlése szerint a jegyeladás leállításától függetlenül korábban megvásárolt jegyeiket az utasok szükség esetén át tudják foglalni – írta az MTI közlése alapján a hirado.hu. A Heathrow repülőtér arra kérte a légitársaságokat, hogy a tumultus csökkentése érdekében korlátozzák a nyár folyamán eladott jegyeik számát.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos
 

A Heathrow-reptérről jelenleg naponta legfeljebb százezer utas indulhat el, a légikikötő ezzel a július közepén ősz elejéig bevezetett felső korláttal igyekszik csökkenteni a kígyózó sorokat, a csomagszállítás késedelmeit és a járattörléseket. Múlt héten a repülőtér azt jelezte, hogy a százezres korlátozásnak köszönhetően a járatok pontosabban közlekednek, és a csomagszállítás is hatékonyabbá vált.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk