hirdetés
hirdetés

Nem törlik tömegesen a foglalásaikat a Ryanair utasai

A Ryanair július 1. utáni járataira már a légitársasági extraprofit-adó bejelentése előtt repülőjeggyel rendelkező, és ezért a különterhet utólag megfizetni kényszerülő utasok kevesebb mint 3 százaléka döntött a foglalása törlése mellett – a légitársaság a Magyar Nemzet cikkében megjelent hamis állításokra reagált ezzel - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az ír fapados a portálhoz eljuttatott rövid közleményében azt írta, hogy a lapban megjelent állítások kitaláltak.

Míg a Magyar Nemzet pénteki cikke azt állította, hogy az érintett utasok 60 százaléka elállt az utazástól, a Ryanair hivatalos közlése szerint a július 1. utáni járatokra korábbi foglalással rendelkező utasok kevesebb mint 3 százaléka mondta le a foglalását az utólag áthárított extraprofit-adó miatt.

depositphotos
depositphotos


A légitársaság most is megerősítette a korábbi közleményében írtakat, miszerint a foglalásaikat törlő utasok teljes visszatérítést kapnak, az ezzel kapcsolatos visszajelzésre június 16-ig adott időt levelében a cég.

A mostani közlés kitér arra, hogy a megüresedett helyeket a légitársaság ismét értékesíti, és újra leszögezi, hogy a magyar családoknak a kormány által egy veszteséges ágazatra kivetett extraprofit-adó miatt kell többet fizetnie a repülőjegyekért.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk