hirdetés
hirdetés

Nyártól heti kétszer repül Budapestre a Kuwait Airways

A Kuwait Airways Airbus A320neo gépei keddi és szombati napokon repülnek Kuvaitváros és Budapest között június közepétől szeptember végéig - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az útvonalon június 13-tól egyelőre szeptember 30-ig foglalhatók jegyek. A retúrjegyek budapesti indulással jelenleg 170 ezer forinttól foglalhatók turista osztályra, míg businessre 700 ezer forint körültől. A légitársaság foglalási rendszere Budapesti indulással egyelőre nem ad ki átszállásos opciókat más, például indiai vagy távol-keleti útvonalaira.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A Kuwait Airways a múlt héten több új útvonal indítását jelentette be, Budapest mellett Athénba, Barcelonába, Berlinbe, valamint a szaúd-arábiai Al-Ula, Taif és Al-Qassim városokba. A közeli reptereket tekintve a cég június közepétől heti három járatot üzemeltet Bécsbe Airbus A320neo repülőgépekkel.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk