hirdetés
hirdetés

Oneworld: a legjobb légiszövetség

A oneworld légiszövetség – melynek a Malév 2007 óta tagja – már második alkalommal nyerte el a piacvezető Global Traveler magazin által végzett felmérés alapján a Legjobb Légiszövetség megtisztelő címet - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Malév.

hirdetés

A oneworld taglégitársaságai is jól szerepeltek az amerikai szaklap felmérésében. A British Airways a legjobb business osztály, míg az American Airlines a legjobb belföldi business osztály kategóriában győzött, valamint fedélzeti borai is számos elismerést kaptak. A LAN pedig a Legjobb Közép- és Dél-amerikai Légitársaság díjat nyerte el. A Legjobb Légiszövetség díj ismételt elnyerése a oneworld életében fontos, eseményekkel teli idei esztendő méltó lezárása volt.

A 2011-es év legfontosabb eseményei:

• Az oroszországi S7 légitársaság már egy éve tagja a oneworld légiszövetségnek

• Folytatódott India vezető légicége, a Kingfisher Airlines, valamint Európa hatodik legnagyobb légitársasága, az airberlin csatlakozási folyamata, mely várhatóan jövő év elején zárul le.

• A Malaysia Airlines Dél-kelet Ázsia vezető légitársasága a oneworld tagjelöltje lett, s legkésőbb a jövő év során csatlakozik a szövetséghez.

A Global Traveler felmérése számos kategóriában vizsgálja az üzleti és luxus-utazási iparágat. A 2011-es felmérés eredményét több mint 36 ezer kitöltött kérdőív alapján állapították meg.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk