hirdetés
hirdetés

Rengeteg járatát törölte az Austrian Airlines

Az elmúlt szombaton 360 tervezett járatából 52-öt kénytelen volt törölni az Austrian Airlines (AUA) osztrák légitársaság, mivel ágynak esett a személyzet jelentős része - írja a GD Consulting.

hirdetés

Főleg az utaskísérők körében megszaporodott koronavírusos esetek miatt, szűk keresztmetszet alakult ki a személyzet körében, amely járattörlésekhez vezetett. A közlekedési dolgozók szakszervezete már korábban jelezte, hogy a járvány időszakot követően gyorsan megélénkülő kereslet és a korábbi létszámleépítések miatt komoly kapacitásproblémák várhatóak a nyári főszezon alatt. A pandémia alatt közel 300 munkatársától vált meg az AUA, a leépített munkakörökből eddig mindössze 150-et sikerült pótolni.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk