hirdetés
hirdetés

Sétarepüléssel ünnepli a sikeres oltási programot az Emirates

Az Emirates légitársaság sétarepüléssel ünnepeli az Egyesült Arab Emírségek oltási programjának sikerét. A sétarepülésen olyan személyzet és utasok vesznek majd részt, akik mindkét dózist megkapták a COVID-19 elleni vakcinából.

hirdetés

2021. április 10-én, helyi idő szerint 12 órakor száll majd fel az EK2021-es különjárat a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről, hogy két és fél órás sétarepülést tegyen az Egyesült Arab Emírségek területe felett fedélzetén olyan személyzettel és utasokkal, akik már megkapták a Covid-19 elleni védőoltás mindkét dóziást.

A különleges eseménnyel a légitársaság nem csak az Egyesült Arab Emírségek vakcinázási programjának sikereit, hanem az Emirates személyzetének – azon belül pilóták és légiutas-kísérők - beoltása terén elért eredményeket is ünnepli. Az Egyesült Arab Emírségek világszinten élen jár a lakosság átoltottsága terén. Minden emirátusokbeli állampolgárnak négy COVID-19 elleni vakcina jár ingyen. A mai napig több mint 8 millió oltást adtak be, ami a lakosságának több mint felének nyújt már védettséget.

Az Emirates is csatlakozott az önkéntes oltási programhoz és már több mint 35 ezer emírségekbeli munkatársa megkapta a vakcinát a vállalat oltópontjainak valamelyikén. A légitársaság pilótáinak és légiutas-kísérőinek pedig több mint 85% -a már megkapta a második oltást is.

A sétarepülést a legújabb Airbus A380-as óriásgép teljesíti majd, amelyen az utasok kipróbálhatják az Emirates új Pemium Economy üléseit, illetve megismerkedhetnek az új kabinbelsőkkel. Az A380-as óriásgép továbbra is az utazók kedvence. A sétarepülés során az utasok élvezhetik az ice fedélzeti szórakoztató rendszer programjait, az all inclusive menüt, a Business és First Class osztályon utazók számára elérhető Onboard Lounge-ot, és a légiutaskísérők legendás barátságosságát.

A EK2021-es különjáraton utazók a fedélzeti élmények mellett, a Dubaji Nemzetközi Repülőtér legújabb, biometrikus és érintés nélküli technológiákat alkalmazó egészségvédelmi szolgáltatásait is kirpóbálhatják, amelyek a járvány alatti és utáni utazást teszik gördülékennyé és biztonságosabbá.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai