hirdetés
hirdetés

Több Qatar járat Budapestről a nyáron

Március 28-tól heti háromról négy, június közepétől pedig öt járatra bővít Doha és Budapest közötti útvonalán a Qatar Airways - értesült az AIRportal.hu.

hirdetés

A katari légitársaság az utóbbi időszakban hetente három járatot üzemeltetett Budapestre, túlnyomórészt Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépeivel, a nyári menetrend kezdetétől viszont heti négyre nő a járatainak száma.

A Qatar Airways 2021. március 28-tól hétfő, péntek és vasárnap mellett már csütörtökönként is közlekedtet repülőgépet Budapest és Doha között. Június 13-tól a 2021-es nyári menetrend végéig, azaz október 29-ig tartó időszakban pedig már heti öt járattal tervez, keddi napokon is közlekedik repülőgép az útvonalon.A légitársaság Boeing 787-8 Dreamliner gépei a déli órákban szállnak le Budapesten és a délutáni órákban indulnak vissza Dohába. A járvány előtt a légitársaság heti 14 járatot teljesített Budapestre.

A Qatar Airways dohai átszállással több mint 130 úti célra kínál járatokat utasai számára, köztük a március 25-től a turisták előtt megnyíló Seychelle-szigetekre, valamint a Maldív-szigetekre. Az előbbi esetében érkezéskor 72 órával, az utóbbinál 96 órával az indulás előtt elvégzett és negatív eredményű PCR-teszt felmutatása szükséges a karanténmentes nyaraláshoz.


(forrás: Airportal.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk