hirdetés
hirdetés

Új célállomások a China Airlines-nál

A megnövekedett igények kielégítésre június 23-tól beindul a légitársaság második thaiföldi járata Bangkok után Chiang Mai-ba, a királyság második legnagyobb városába.

hirdetés

A Tajpej (Taoyuan) - Chiang Mai járatot heti 4 alkalommal teljesitik Boeing 738 típusú gépekkel, amelyek 158 személyes konfigurációban üzemelnek. A járatok CI851 szám alatt közlekednek keddi, szerdai, pénteki és szombati napokon. Tajpejből reggel 7.30-kor indulnak és helyi idő szerint 10.20-kor érkeznek Chiang Mai-ba a nagyon gazdag történelmi múlttal rendelkező városba. A Bangkoktól 1 órányi repülőútra fekvő 160.000 lakosú város az ország egyik fontos turistaközpontja. Itt készülnek a tuk-tuk riksák, valamint jelentős fa- és textiiparral is büszkélkedhet a város. Gyümölcstermesztésük kimagasló, az egész országot ellátják. A régió klimája egész év során egyenletesen meleg, a nappali hőmérséklet 30-35 C fok között mozog. Innen érhetők el a legegyszerűbben a híres jao, kren és hmong törzsek által lakott települések is.

Március 29-től hetenként hatszor repül a China Airlines Cebu-ba, a Fülöp-szigetek egyik legnépszerübb üdülőhelyére. A járatok kedd kivételével közlekednek Tajpej (Taoyuan) és Cebu között. Cebu a Fülöp-szigetek második legnagyobb városa. 166 sziget veszi körül, melyek rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhetnek. 2019-be a Condé Nast Traveler magazin Ázsia 2. legjobb búvárhelye kitüntetést adományozta Cebunak.

A Fülöp-szigeti idegenforgalom pozitív kilátásainak köszönhetően a China Airlines eddig is heti 14 járatot üzemeltetett Tajpej és Manila illetve négyet Kaoshiung és Manila között. 2015 óta a Philippine Airlines-szal codeshare-ben üzemelnek a járatok. Az új járat a magyar utasok részére is igen kedvező csatlakozási lehetőséget biztosít. A járatok már foglalhatók a foglalási rendszerekben.

Diószegi Ilona a China Airlines GSA-je elmondta, hogy a China Airlines összesen már 16 dél-kelet-ázsiai célállomásra repül és nagyon népszerű a Tajvanba vagy Ázsiába repülő magyar utazók körében. A legkedveltebb célállomások Bali, Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Japán és Vietnám. A China Airlines egyre több csoportos utat szervez, mivel kedvezőek a foglalási feltételek és a Budapestről vagy Bécsből kiinduló árak. Sok a kombinációs lehetőség és így az utasok egy jeggyel több országba is eljuthatnak és megállhatnak Tajpejben is, ahová a magyar utasok turistaként vízummentesen utazhatnak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai