hirdetés
hirdetés

Új európai járatot indít a WIZZ

Márciustól már Moldova fővárosába, Kisinyovba is repül a diszkont légitársaság.

hirdetés

Új útvonalat jelentettek be azok számára, akik szívesen fedezik fel az öreg kontinens keleti részét: a WIZZ kínálatában márciustól Moldova is elérhető, így az utazni vágyók az ország fővárosát is könnyen, kedvezményesen látogathatják.

A Bîc folyó partján található Chișinău – magyar nevén Kisinyov – a régió egyik kiemelt központja, egyben a kontinens egyik legzöldebb városa. A megannyi erdő, park, valamint az állat- és botanikus kert felfedezésére nem lehet elég időt szánni, de emellett az építészeti ékességek, katedrálisok, templomok, valamint a kulturális események, mint a színházi és balettelőadások szolgáltatnak kiváló programot.

 

A kisinyovi nemzetközi repülőtér Magyarország és Moldova megállapodását követően valamennyi COVID-19 elleni vakcinát elfogad, amennyiben az utas az összes dózist megkapta. Az ország területére védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni. Ennek hiányában az utazástól számítva 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszteredmény mentesíti a belépni szándékozókat a karanténkötelezettség alól, attól függetlenül, hogy milyen besorolású országból érkeztek. 

(forrás: Redlemon)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk