hirdetés
hirdetés

Új prémium osztály a KLM-nél

A Holland Királyi Légitársaság új utazási osztályt alakít ki szélestörzsű repülőgépei fedélzetén. A business és az Economy között lévő Premium Comfort Class júliustól foglalható az észak-amerikai járatokon.

 

hirdetés

A Premium Comfort osztály teljesen új szolgáltatási színvonalat jelent, a kabinban külön részleget alakítanak ki: új ülések, étel- és italkínálat várja az utasokat. A repülőgép típusától függően ezen az osztályon 21-28 szék áll majd rendelkezésre, ezek a turista osztályú üléseknél szélesebbek, nagyobb szögben dönthetők hátra, nagyobb lábteret és lábtartót, valamint nagyobb kijelzőket biztosítanak.

A széktávolság 38 hüvely lesz, az ülések 8 hüvelykkel dönthetők hátra, a monitorok 13,3 coll átmérőjűek. Az üléseknél az USB port mellett 110V-os csatlakozó is elérhető, az utasok zajszűrő fejhallgatót kapnak.

Ezen az osztályon a turistától eltérő kiszolgálás és kínálat várja az utasokat: a hosszútávú járatokon az út hosszától függően egy, vagy két meleg ételt szolgálnak fel, a kínálatban hús, hal és vegetáriánus fogások is szerepelnek, emellett kávé, tea, likőrök és jégkrém is a kínálat részét képezi, az étkezések között az üzleti osztályon népszerű snack-et és koktélt is kérhetnek az utasok. 

A Premium Comfort osztály utasaira rugalmasabb poggyászszabályzat vonatkozik, két feladott és két kézipoggyász lehet az utasnál, emellett a SkyPriority minden előnyét élvezhetik, így az elsőbbségi utasbeszállítást is.

Az első Premium Comfort osztályú járatok július végén indulnak el Észak-Amerika és Európa között, a szolgáltatás a többi célállomás felé fokozatosan válik elérhetővé.

 

 

(forrás: KLM – Holland Királyi Légitársaság)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk